Artiklen indeholder reklamelinks

Der er ingen tvivl om, at sundhed og motion bliver mere og mere udbredt. For mange er det en livsstil at leve sundt, motionere og have forståelse for, hvordan det man indtager, påvirker kroppen. Samtidig med at kost og motion er blevet mere udbredt, lever flere i dag en hektisk hverdag for både at få plads til familieliv, karriere og motion. For ikke at gå på kompromis med noget, skal man have energi og overskud til alle hverdagens aktiviteter.

Bidro Kvinder

Bidro er et dansk mærke som især er kendt for sin serie til kvinder, der indeholder Gelé Royal. Kapslerne findes i forskellige udgaver, og kan blandt andet reducere menstruationssmerter, fertilitetsbehandle og kan give ekstra energi. Derudover findes der også kapsler for kvinder i overgangsalderen, hvor virkningen blandt andet kan være reducerede hedeture og i det hele taget en generel bedre håndtering af de gener der følger med.

Før man benytter sig af kosttilskud, er det vigtigt at sætte sig ind i, hvad det kommer af, og hvordan man skal bruge det. Gelé Royal er et sekret fra honningbien. Bierne udskiller det fra deres kirtler, og fodrer alle larverne med det. Idet bierne skal udvælge en ny bidronning, bliver larverne fodret med geleen, og dette udvikler biernes æggestokke, så de kan lægge æg. Sekretet har visse sundhedsfordele for mennesker, og bliver derfor benyttet som kosttilskud.

Fordele ved kosttilskud

 

1.      Blodtryk og kolesterolniveau

faa reguleret dit blodtryk herI kosttilskud findes der proteiner, som har en positiv effekt på menneskers blodtryk. Der findes både protein og kalium i geleen, og dette er med til at sænke muligheden for stress på blodkar og i hjertet. Forskning har vist at indtagelse af dette, er en god måde at forhindre hjertelidelser.

Derudover kan geleen, ved at blive tilføjet til daglig kost, være med til at sænke for høje kolesteroltal. Dette er sundt i forhold til forebyggelse inden for hjerte-kar sygdomme og åreforkalkning.

 

2.      Brystkræftforebyggende

Vi kender alle nogle, som har mistet kære til den tragiske sygdom. Derfor er en anden stor fordel ved indtagelse af dette kosttilskud, at det er brystkræftforebyggende. Dette skyldes, at der i geleen findes antioxidanter, som kan hæmme BPA, der er et østrogen, som forøger chancen for brystkræft.

 

3.      Metabolisk aktivitet

Gelé Royal indeholder en række nødvendige aminosyrer, som vi mennesker ikke selv er i stand til at producere. Disse aminosyrer kan være besværlige at indtage igennem almindelig kost, og det kan derfor være en fordel at supplere med kosttilskuddet. Aminosyrerne er gode for kroppen, da de skaber nye proteiner, og sikrer en balance i stofskiftet. Derudover kan det, grundet aminosyrerne og proteinerne, booste energien i hverdagen.

Bivirkninger

Man skal dog tage visse forholdsregler i forbindelse med brug af kosttilskud. Det er en supplering til den daglige kost, og kan ikke træde i stedet for dette. Derudover er det ikke sikkert, at naturmidler har den ønskede virkning på alle. Endeligt er der også nogle, der mærker nogle bivirkninger efter indtagelse af Bidro. Bivirkningerne kan blandt andet være allergi og luftvejsproblemer i form af eksempelvis astma. Derudover fraråder man også indtagelse af kapslerne til gravide og til børn under 1 år.