Artiklen indeholder reklamelinks

 

I en hektisk hverdag kan det være svært at nå at indtage alle de vitaminer og mineraler, man behøver blot igennem sin almindelige hverdagskost. Derfor benytter flere og flere danskere sig af kosttilskud, for eksempel for at få mere energi eller for at opbygge et stærkere immunforsvar. Det er dog svært at finde et kosttilskud, som indeholder alle de ingredienser, som bliver anbefalet at indtage, og som indfrier netop de enkelte personers særlige behov.

Hvad er DayDose?

DayDose indeholder en masse forskellige vitaminer, mineraler og planteekstrakter, og er udviklet til forskellige formål og både til mænd og kvinder.

  • Immune DayDose

Denne form for kosttilskud skal være med til at styrke dit immunforsvar. Mange glemmer at lytte til kroppen, når den udsender signalet omkring tilløbende influenza eller anden sygdom. En travl og belastet hverdag svækker immunforsvaret, og derfor har man altså lettere ved at blive syg. Kosttilskud rettet mod at opbygge et stærkere immunforsvar, indeholder blandt andet C-vitaminer, zink og grøn te. Disse stoffer kan være med til at holde sygdomme på afstand. Hvis man alligevel oplever tilløb til sygdom, er det vigtigt at lytte til sin krop, og give den hvile, så den hurtigt kan komme ovenpå igen.

  • Active DayDose

faa den rigtige kosttilskud til en aktiv hverdagMange jagter den sunde livsstil med varieret sund kost og fitness, og lever derfor et relativt aktivt liv. Hvis man har energien til det, følger motivationen også oftest med. Kosttilskud kan benyttes for at booste hverdagens energiniveau. Kosttilskud der henvender sig til den aktive gruppe af mennesker, indeholder B-vitamin, jern, ginseng og gurkemeje. Disse ingredienser er med til at ruste kroppen til at kunne håndtere et højt aktivitetsniveau.

 

  • Essential DayDose

Denne udgave af kosttilskud er fremstillet til både mænd og kvinder, og indeholder kalk, magnesium og forskellige vitaminer. De er tilpasset til både mænd og kvinders typiske indtag af vitaminer, og kan derfor anses som værende et supplement til den daglige kost.

Vigtigt at vide

 

husk den gode kostIndtagelse af kosttilskud er sundt for os, og kan uden tvivl gøre, at vi får de anbefalede vitaminer og mineraler i kroppen. Dog er det vigtigt at huske på, at kosttilskud skal benyttes som et supplement til vores daglige kost. Selvom man indtager kosttilskud, skal man stadig, for at opnå den ønskede effekt, spise sundt, motionere, få nok søvn og ikke stresse sin krop for meget. DayDose og alle andre former for kosttilskud er altså blot et supplement til den daglige kost.

Derudover er det også vigtigt at spørge sin læge, om kosttilskud er den rette løsning, hvis man eksempelvis lider af sklerose, sukkersyge eller leddegigt. I nogle tilfælde kan man opleve bivirkninger efter indtagelse af kosttilskud. I forbindelse med graviditet eller amning bør man også konsultere med sin læge inden indtagelse, da nogle ingredienser i DayDose kan påvirke de andre medikamenter, man indtager som gravid eller ammende.

I øjeblikket forhandles DayDose udelukkende i Tyskland og Danmark, og det er endnu ikke alle fysiske apoteker, der ligger inde med denne form for kosttilskud. Hvis der ikke findes et apotek nær dig, kan du altid benytte online apoteker.