Artiklen indeholder reklamelinks

I en travl hverdag, hvor arbejdslivet og familielivet skal gå op i en højere enhed, kan det være svært at få nok med vitaminer og mineraler igennem kosten.

Flere og flere danskere spiser derfor kosttilskud på daglig basis, fordi de ikke får dækket deres behov for vitaminer i deres kost. Men i takt med, at kosttilskud er blevet mere og mere populært, er der også kommet langt flere varianter på markedet. Du kan eks. købe både økologiske, veganske og bæredygtige tilskud, og sidst, men ikke mindst, kan du købe fødevarebaserede kosttilskud, også kaldet foodstate. Foodstate er det nyeste inden for kosttilskud, og her ser vi nærmere på, hvad det egentlig er for noget, og hvorfor, du bør indtage det.

Hvad betyder foodstate?

Foodstate kosttilskud er kosttilskud der er lavet på fødevareform. Det er almindelige fødevarer som er blevet opkoncentreret med vitaminer og mineraler, som eks. frugt og grønt, mælkesyrebakterier eller gærstammer, der har fået tilført vitaminer og mineraler til sig.

Hele ideen med foodstate tilskud er, at det ligner mad, så kroppen nemmere kan optage det. Dvs., at tilskuddet minder om almindelige fødevarer, og er i fødevareform.

Når vi spiser almindelig mad, vil kroppen optage de vitaminer og mineraler der er i maden, samtidig med, at andre næringsstoffer også optages. Det samme gør sig gældende ved foodstate tilskud, hvor de sunde vitaminer kombineres med næringsstoffer fra eks. planter. Formålet med foodstate tilskud er hermed at efterligne vitaminer og mineraler i naturen, og som kroppen i forvejen er vant til at optage.

Derfor skal du indtage foodstate kosttilskud

De fleste almindelige vitaminer og mineraler i kosttilskud indeholder ikke andet end det angivne vitamin eller mineral, samt fyldemidler og tilsætningsstoffer som skal til for at lave pillen/kapslen.

Fordelen ved kosttilskuddet fra Nani er, at alle deres tilskud indeholder meget mere end blot det enkelte vitamin. Deres foodstate kosttilskud indeholder nemlig også andre næringsstoffer, hvilket er det der gør, at kroppen nemmere kan optage og genkende vitaminerne, fordi det ligner det mad, kroppen normalvis indtager.

Nanis kosttilskud er enten lavet som foodstate eller whole food. Det betyder samtidig også, at alle deres tilskud er rene, milde og effektive, uden nogen form for tilsætningsstoffer eller fyldemidler, som kroppen ikke optager eller får gavn af. Du får dermed høje kvalitetsprodukter som er nemme for kroppen at optage.

Kurpakker pakket i dagsdoser gør det nemt og enkelt  

Nu tænker du måske, at det kan være lidt svært at finde frem til, hvilke kosttilskud, der er nødvendige for dig og dit behov. Samtidig kan det også hurtigt blive besværligt at indkøbe og indtage flere forskellige typer af kapsler. Det kan meget ofte resultere i, at flere ikke får indtaget de kosttilskud, de gerne vil, fordi det bliver for besværligt at huske flere forskellige slags.

Derfor har Nani udviklet forskellige pakker, med afmålte dagsdoser, til forskellige behov og ønsker. Således kan du eks. få kurpakker til dig, der er i overgangsalderen, eller dig der har brug for en bedre fordøjelse eller ønsker at styrke hår, hud og negle. Disse kurpakker er nøje sammensat ud fra, hvad kroppen har brug for, og derefter afmålt i de doser, der er behov for, for at kroppen optager tilskuddet optimalt.