Artiklen indeholder reklamelinks

Kosttilskud kan bruges til rigtig mange ting. Det er typisk forskellige sygdomme, man tager kosttilskud imod, eller det er ens mere generelle sundhed, hvis man ikke selv synes, at man får vitaminer nok – nemlig med vitaminpiller.

Der findes massevis af forskellige kosttilskud, som alle tilfører kroppen noget – det er det, kosttilskud gør – og derfor skal man nok kunne finde et kosttilskud, der passer.

Det er altid en god ide at spørge på apoteket eller hos lægen, hvis man er i tvivl om det kosttilskud, man gerne vil begynde at tage. Her kan man få hjælp og vejledning til at vælge det rigtige, hvis man eksempelvis mangler et bestemt vitamin, eller hvis ens kost eller livsstil betyder, at man har andre behov.

Kosttilskud kan bruges til mange ting, men det behøver ikke kun handle om at behandle en bestemt lidelse eller situation, man befinder sig i, som strengt taget har noget med helbredet at gøre.

Kosttilskud til huden fra Beauté Pacifique

Selvom kosttilskuddet fra Beauté Pacifique indeholder forskellige vitaminer, så er kosttilskuddet altså fra en producent af hudpleje. Derfor er det også huden, der er i centrum, når Beauté Pacifique præsenterer deres kosttilskud, som hedder La Forte.

Det er altså et kosttilskud, selvom funktionen ikke helt er klassisk i forhold til kosttilskud, når man tager målet i betragtning. Som regel handler kosttilskud i mindre grad om udseende og i højere grad om sundhed.

Dette er et eksempel på, at kosttilskud ikke udelukkende behøver at handle om sundhed. I hvert fald ikke helt direkte. Der er selvfølgelig vitaminer og andre ting, som man kender fra den sunde tankegang, men målet er anderledes.

Veganere er eksempelvis i farezonen for at mangle enkelte vitaminer og mineraler, hvis de ikke er meget nøjsomme med deres kost, og det er måske sundhed, men det er ikke kosttilskud for at behandle en sygdom – det er som supplement, så man kan få det, kroppen har brug for.

En sund krop er en flot krop – helt generelt

Sund krop

I dagens Danmark, og resten af den vestlige verden sådan set, er skønhedsidealet sådan, at sund er lig med smuk. Skønhedsidealer har det med at ændre sig over tid, og der er selvfølgelig også områder og subkulturer, som har andre skønhedsidealer, men helt generelt bliver sundhed anset som flot.

Det vil sige, at vi går i fitness, dyrker yoga og spiser sundt for at se godt ud. Der er altså en sammenhæng mellem sundhed og skønhed, som blandt andre kosttilskuddet fra Beauté Pacifique. Men det gælder også cremerne.

Mange skønhedsprodukter bliver markedsført på de gavnlige effekter de har på sundheden. Netop tilførslen af bestemte vitaminer, mineraler, syrer og alle de andre stoffer, som cremerne kan indeholde.

Derfor er der også et stigende fokus på sundhed. Vi danskere bruger hvert år rigtig mange penge på at se godt ud, og det er blandt andet kosttilskud, vi bruger penge på. Der bliver købt for mange millioner kroners kosttilskud om året, og selvfølgelig er noget af det af sundhedsmæssige årsager, men der er også en del, der har udseende for øje.